Zonder afspraak met een advocaat spreken? Kom naar het wekelijks gratis inloopspreekuur.

GRATIS SPREEKUUR

Ondernemers en particulieren kunnen een juridisch probleem kosteloos voorleggen aan één van onze advocaten. Deze beoordeelt dan wat de juridische mogelijkheden zijn en hoe het probleem kan worden aangepakt.

De duur van het gesprek is maximaal een half uur. Het spreekuur wordt aangeboden op:
maandagmiddag van 17.00u tot 19.00u

U kunt hier terecht met juridische vragen waarvan u denkt dat u een advocaat nodig hebt. Wij kunnen u dan direct een eerste kort advies geven. De ervaring leert dat in dit gratis kennismakingsgesprek de advocaat al veel onzekerheden kan wegnemen. Pas wanneer wij denken dat wij u van dienst kunnen zijn, zullen wij – indien u dat tenminste ook wenst – een ‘echte afspraak’ met u maken.

Als het inschakelen van een advocaat nodig is, zullen met u de daarbij behorende kosten besproken worden. Als u een laag inkomen heeft komt u waarschijnlijk in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtshulp. Anders zal met u het uurtarief en de te verwachten tijd die de advocaat in uw zaak denkt te steken, besproken worden.

Al uw vragen en gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.